Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Schoongewoon Nederland.

18 oktober 2017

NewForesight nieuwe klant coöperatie Utrecht

Onne de Vries van coöperatie Utrecht mag Lucas Simons van NewForesight verwelkomen. NewForesight is een internationaal opererend strategisch consultancy bureau dat uitdagingen op het terrein van duurzaamheid omzet in marketingkansen. Simons heeft meerdere ondernemingen die zich o.a. richten op duurzame veranderingen in de landbouw- en voedselsector. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking tusse…

Lees meer over dit artikel
09 mei 2017

Resultaten onderzoek werknemerscoöperatie Schoongewoon bekend

Het Verwey-Jonker Instituut verrichtte in opdracht van Start Foundation een onafhankelijk onderzoek naar schoonmaakcoöperatie Schoongewoon. Conclusie: de werknemers zijn zeer enthousiast over de 'zelfsturing' en het model blinkt uit in 'goed werkgeverschap' voor en door de leden!

Lees meer over dit artikel
02 februari 2017

Aberkyn en Zorgdomein tonen hun betrokkenheid

Sinds 1 november 2015 zijn we met onze coöperatie gestart bij Aberkyn en Zorgdomein. Twee opdrachtgevers die onze coöperatieve gedachte omarmen. Ze hebben bewust voor ons gekozen; hoewel ze niet erg tevreden waren over de twee schoonmakers (vader en zoon) die ze hadden hebben ze 100% vertrouwen uitgesproken dat het ons zou lukken om vader en zoon te laten opbloeien.

Lees meer over dit artikel
08 november 2016

De kracht van onze boodschap(per)

Onze onvolprezen ambassadeur Remmelt slaat geen gelegenheid over om daar waar hij gevraagd wordt lezingen te houden over onze werknemerscoöperatie.

Lees meer over dit artikel
Trots op ons!
08 oktober 2016

Trots op ons!

In Rotterdam en Dordrecht hebben we met elkaar gesproken over de vorderingen in de Coöperatie Schoongewoon Rotterdam. We hebb…

Lees meer over dit artikel
09 juli 2016

Bossche bol XL voor medewerker Gerard Nijboer

Stadsblad Den Bosch heeft op 6 juli onze schoonmaker Gerard Nijboer (coöperatie 's-Hertogenbosch 2) eens goed in het zonnetje gezet. Volgens aanmeldster Annet van Oss doet Gerard zijn werk met veel toewijding, inzet en bovenal met veel plezier. Wij willen Gerard feliciteren met deze positieve onderscheiding en hopen dat de Bossche bol XL goed heeft gesmaakt!

Lees meer over dit artikel