Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Schoongewoon Nederland.

18 juni 2021

De Bossche Zomer

De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers en geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur.

Lees meer over dit artikel
Samenvoeging Schoongewoon Amsterdam en Utrecht
09 april 2021

Samenvoeging Schoongewoon Amsterdam en Utrecht

Sinds begin van 2021 zijn de coöperaties Amsterdam en Utrecht samengevoegd. Beide coöperaties werkten al langere tijd samen o…

Lees meer over dit artikel
27 november 2019

Geslaagd teamuitje coöperatie Delft

Op 23 november met coöperatie Delft als voorgerecht verwachte (goede) resultaten en vooruitzicht 2020 tot ons genomen en als hoofdgerecht en nagerecht met van alles en nog wat de maag gevuld. Een nuttige en gezellige middag en avond. Met dank aan de Werkfabriek en restaurant Rebelz in Den Haag.

Lees meer over dit artikel
27 mei 2018

Onze privacyverklaring

Uw privacy vinden wij erg belangrijk. Om deze reden heeft Coöperatief Schoongewoon Nederland u.a. haar privacyverklaring toegevoegd aan de website. Voor vragen omtrent ons privacybeleid kunt u ons bellen of een e-mail sturen via het contactformulier.

Lees meer over dit artikel
16 mei 2018

IN MEMORIAM

Remmelt Schuuring is op zondag 13 mei 2018 overleden. Als oprichter van Schoongewoon heeft hij in 2012 de eerste werknemerscoöperatie opgericht in Den Bosch. In 2015 is de eerste werknemerscoöperatie in de zorg opgericht onder de naam Helpgewoon. Inmiddels werken 25 coöperaties vanuit zijn gedachtengoed, zoals beschreven in zijn boek "Gewoon doen, ongewoon ondernemen".

Lees meer over dit artikel
09 april 2018

Spik en span!

In januari is er een onafhankelijke keuring geweest voor de schoonmaak van de Vereniging Schoonmaak Research. De keuring vond plaats in Hogeschool Inholland Rotterdam. De uitkomst was erg positief! De inspecteur gaf aan een school nog nooit zó schoon te hebben meegemaakt. De schoonmakers zijn terecht trots op het resultaat en hebben dit samen gevierd met een heerlijk zelfgemaakt ontbijt.

Lees meer over dit artikel