Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Schoongewoon Nederland.

17 juni 2016

Schoongewoon met Remmelt Schuuring te zien in uitzending Nieuwsuur

Het aantal coöperaties in Nederland groeit snel. Er zijn al meer dan 2500 coöperaties in Nederland. Dat zijn er achthonderd meer dan twee jaar geleden, zo maakte de Nationale Coöperatieve Raad vandaag bekend. Remmelt Schuuring vertelde gisteravond meer over zijn eigen coöperatie in de uitzending van Nieuwsuur.

Lees meer over dit artikel
31 maart 2016

Tegenlicht Meet Up geslaagd met Remmelt Schuuring als gastspreker

Remmelt Schuuring, initiatiefnemer van het concept Gewoondoen: een werknemers coöperatie, was op 29 maart aanwezig als gastspreker in Tegenlicht Meet Up #70: Vakbond van morgen. Het was een verhitte maar geslaagde avond. Met name na de pauze is Schoongewoon uitgebreid in beeld gebracht.

Lees meer over dit artikel
18 januari 2016

Coöperatie Gooi en Eemland van start

Sinds kort is de coöperatie Gooi en Eemland van start gegaan. Wij wensen coördinator Onne de Vries veel succes met deze nieuwe uitdaging binnen Schoongewoon!

Lees meer over dit artikel
18 januari 2016

Nieuwe klanten Inholland, Vivium Zorggroep en De Smeltkroes

Graag verwelkomen wij Inholland, Vivium Zorggroep en De Smeltkroes als nieuwe klanten van Schoongewoon. Interesse in opdrachtgevers die al langer met ons samenwerken? Op het coöperatie-overzicht ziet u de klanten per coöperatie.

Lees meer over dit artikel
23 oktober 2015

Nieuwe klanten Nijmegen

Wij bedanken onze nieuwe opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen. Interesse in opdrachtgevers die al langer met ons samenwerken? Op het coöperatie-overzicht ziet u de klanten per coöperatie.

Lees meer over dit artikel
De mensen van Schoongewoon
24 september 2015

De mensen van Schoongewoon

In de Gooische Kookstudio wel samen aan het werk maar even niet schoonmaken.

Lees meer over dit artikel