Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Schoongewoon Nederland.

29 april 2024

Coöperatief Schoongewoon Nederland en Schoon-Werkt bundelen krachten voor sociaal ondernemen in regio Nijmegen

Coöperatief Schoongewoon Nederland en Schoon-Werkt hebben besloten om hun krachten te bundelen in de regio Nijmegen. Deze samenwerking, die al zes maanden loopt, heeft als voornaamste doel om niet alleen te groeien, maar ook om kleinschalig te blijven en de focus te behouden op de medewerkers en directe communicatie met opdrachtgevers.

Lees meer over dit artikel
10 maart 2023

Schoongewoon 's-Hertogenbosch en Eindhoven over naar HvH Cleaning & Facilities

Met ingang van 3 april gaan Schoongewoon 's-Hertogenbosch en Eindhoven zich aansluiten bij HvH Cleaning & Facilities. Wij van Schoongewoon 's-Hertogenbosch en Eindhoven, zijn verheugd om onder de vlag van HvH Cleaning & Facilities verder te gaan. Een bewuste keuze voor de toekomst.

Lees meer over dit artikel
03 juni 2022

Nieuwe coördinator Schoongewoon Delft

Met veel plezier verwelkomen wij Johan Stork als nieuwe coördinator van Schoongewoon Delft. In dit nieuwsbericht een korte introductie.

Lees meer over dit artikel
28 januari 2022

Een dagje sociaal ondernemen met De Omslag

Ideeën opdoen, ervaringen horen en uitwisselen om een overstap te maken naar of door te zetten met sociaal ondernemen. Dat het kan is wel duidelijk, zeker na deze dag. Dat het moet is ook wel duidelijk, nu nog willen.

Lees meer over dit artikel
Filmhuis Den Haag nieuwe klant Schoongewoon
28 januari 2022

Filmhuis Den Haag nieuwe klant Schoongewoon

Schoongewoon Delft verwelkomt Filmhuis Den Haag als nieuwe klant.

Lees meer over dit artikel
05 juli 2021

Portret: Schoongewoon (NCR)

Op de website van NCR, het centrum van het debat over coöperatief ondernemen in Nederland, is onlangs een artikel over ons bedrijf verschenen. Via een interview met Thijs Spaargaren krijgt de lezer een indruk van de organisatie coöperatief Schoongewoon. Thijs is coördinator en bestuurslid van Schoongewoon Nederland.

Lees meer over dit artikel