Wat doet Schoongewoon Nederland?

Coöperatief Schoongewoon Nederland is de centrale coöperatie.
Geen hoofdvestiging of moederbedrijf die allesbepalend is maar administratief ondersteunend, bedrijfsmatig adviserend en toezichthoudend op de principes van de werknemerscoöperatie, welke zijn vastgelegd in de sociale code.

De organisatie van Schoongewoon Nederland

Werken bij Schoongewoon

Dat betekent coöperatief ondernemen. De mensen zelf hebben het bij ons voor het zeggen, waardoor alles beter en eerlijker wordt verdeeld. In de praktijk blijkt dit uitstekend te werken!

Leuk werk en werken met plezier staat bij ons voorop. Dat betekent werken bij opdrachgevers waar het schoonmaken wordt gewaardeerd. In plaats van stapels papieren kwaliteitsmetingen meten wij de kwaliteitsbeleving bij onze klanten en onze medewerkers. Kostenbesparend en erg effectief.

Ben je geinspireerd door de werkwijze van Schoongewoon? Wil je meewerken aan onze groei en aan de slag als schoonmaker in een van de regio's? Neem dan contact met ons op!

Of heb je wellicht interesse in het opstarten van een eigen coöperatie? Wij informeren je vraag via een vrijblijvend gesprek.

Totale uitbesteding

Wanneer je meerdere vestigingen in Nederland hebt en je wilt praten over totale uitbesteding (raamcontracten) via Schoongewoon verzoeken wij om contact op te nemen middels het contactformulier. Wij nemen dan direct contact met op voor het maken van een persoonlijke afspraak.