Coördinator Paul Lennaerts

0643179580

paullennaerts@schoongewoon.com

  “Samen bereiken we meer!”  

In 2012 zijn we begonnen, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hechte club, met klanten die onze inzet en persoonlijke interesse sterk waarderen. We zijn flexibel, hebben een groot verantwoordelijks gevoel en voelen ons thuis in ’s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch. Bekend om zijn gezelligheid en makkelijke contacten.

Schoongewoon ’s-Hertogenbosch is de 1e coöperatie van Schoongewoon die opgericht is volgens het model van de werknemerscoöperatie; iedereen is in loondienst, gezamenlijk beslissen en bepalen wij het wel en wee van ons bedrijf.

Om dit mogelijk te maken hebben wij gekozen voor het coöperatie model. We kunnen kosteloos lid worden. Door lid te zijn krijg je stemrecht. In onze ledenvergaderingen praten en beslissen we over allerlei zaken die de coöperatie aangaan. Dat gaat van winstverdeling tot het nemen van besluiten over investeringen. Bij (dreigend) verlies denken we samen na welke maatregelen nodig zijn.

Op deze manier ontstaat een grote verbondenheid en verantwoordelijkheid met ons bedrijf. Wij voelen ons betrokken bij het werk wat we doen voor onze opdrachtgevers. Wij zijn zelfstandig werkende schoonmakers/sters, die aanspreekbaar zijn op hun uitvoering.

Poetsen voor opdrachtgevers die zoeken naar betrokkenheid en sociaal ondernemen, we doen het graag!

Wil je meer weten hoe het is om met Schoongewoon samen te werken, of heb je interesse om bij ons te werken? Neem dan contact op!

 

Klanten van 's Hertogenbosch

  

   

 

 

 

  

 

  

 

Verzoek voor contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
*
Voornaam:
*
Achternaam:
*
E-mailadres:
*
Uw vraag:
*
Telefoonnummer:
privacystatement:
*