Coördinator Paul Lennaerts

0643179580

paullennaerts@schoongewoon.com

  “Wij doen het zelf!”  

De oprichting van onze coöperatie is ontstaan door de inschrijving voor een schoonmaakopdracht voor Hogeschool Inholland. Na jaren van ervaringen met schoonmaakbedrijven, waar schoonmakers en Inholland niet gelukkig van werden, is gekozen voor de werknemerscoöperatie Schoongewoon. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een hechte groep, die in nauw contact met Inholland, de dagelijkse en periodieke schoonmaak regelt. Wij zijn zelfstandig en weten precies wat Inholland van ons verwacht.

Coöperatief Schoongewoon Rotterdam is in 2015 opgericht volgens het model van de werknemerscoöperatie: werknemers beslissen en bepalen het wel en wee van de coöperatie. Zowel operationeel als financieel.

Om dit mogelijk te maken hebben wij gekozen voor het coöperatie model. We kunnen kosteloos lid worden. Door lid te zijn krijg je stemrecht. In onze ledenvergaderingen praten en beslissen we over allerlei zaken die de coöperatie aangaan. Dat gaat van winstverdeling tot het nemen van besluiten over investeringen. Bij (dreigend) verlies denken we samen na welke maatregelen nodig zijn.

Op deze manier ontstaat een grote verbondenheid en verantwoordelijkheid met ons bedrijf. Wij voelen ons betrokken bij het werk wat we doen voor onze opdrachtgevers. Wij zijn zelfstandig werkende schoonmakers/sters, die aanspreekbaar zijn op hun uitvoering.

Poetsen voor opdrachtgevers die zoeken naar betrokkenheid en sociaal ondernemen, we doen het graag!

Wil je meer weten hoe het is om met Schoongewoon samen te werken, of heb je interesse om bij ons te werken? Neem dan contact op!

Klanten van Rotterdam

Verzoek voor contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
*
Voornaam:
*
Achternaam:
*
E-mailadres:
*
Uw vraag:
*
Telefoonnummer:
privacystatement:
*