Coördinator Paul Lennaerts

0643179580

paullennaerts@schoongewoon.com

 Wij zijn er voor de klant! 

Coöperatief Schoongewoon Eindhoven is in 2014 opgericht volgens het model van de werknemerscoöperatie: werknemers beslissen en bepalen het wel en wee van de coöperatie. Zowel operationeel als financieel.

Om dit mogelijk te maken hebben wij gekozen voor het coöperatie model. We kunnen kosteloos lid worden. Door lid te zijn krijg je stemrecht. In onze ledenvergaderingen praten en beslissen we over allerlei zaken die de coöperatie aangaan. Dat gaat van winstverdeling tot het nemen van besluiten over investeringen. Bij (dreigend) verlies denken we samen na welke maatregelen nodig zijn.

Op deze manier ontstaat een grote verbondenheid en verantwoordelijkheid met ons bedrijf. Wij voelen ons betrokken bij het werk wat we doen voor onze opdrachtgevers. Iedereen is in loondienst, gezamenlijk beslissen en bepalen wij het wel en wee van ons bedrijf.

Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten. Wij verzorgen huismeesterdiensten en maken op diverse plaatsen algemene ruimten schoon. Dat doen we met een klein en betrokken zelfstandig team. De contacten met onze klanten zijn zeer persoonlijk. We hebben zowel te maken met technische als menselijke vragen. Voor beiden zoeken we altijd naar een antwoord wat naar ieders tevredenheid is.

Wil je meer weten hoe het is om met Schoongewoon Eindhoven samen te werken, of heb je interesse om bij ons te werken? Neem dan contact op!

Klanten van Eindhoven

Verzoek voor contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
*
Voornaam:
*
Achternaam:
*
E-mailadres:
*
Uw vraag:
*
Telefoonnummer:
privacystatement:
*