Coördinator Johan Stork

0630059106

johanstork@schoongewoon.com

 “Werken aan een bedoeling, een oprechte overtuiging. 

Eerlijkheid over verwachtingen, gedrag en verantwoordelijkheid maakt onze mensen blij en betrokken en dat is tevens de sleutel tot het realiseren van blije klanten.

Plat gezegd is het wat mij betreft nooit de bedoeling dat senior management of groot aandeelhouders, ten koste van mensen, te veel dure auto’s en te veel huizen bezitten. Voor mensen die het om welke reden dan ook moeilijker hebben dan menig ander, moet er ook een woning en een eerlijk inkomen mogelijk zijn.

Een ongezonde drang naar groei heeft de afgelopen decennia onnodig veel druk op mens en natuur gelegd. Dit heeft ervoor gezorgd dat een klein deel van de bevolking er met het spreekwoordelijke bot vandoor heeft kunnen gaan. Gelukkig zijn er internationaal opererende coöperaties als Carlsberg, Campina of Bosch die ook bewijzen dat er een succesvol alternatief is. En gelukkig is er natuurlijk ook de Coöperatie Schoongewoon waar ik mijn kwaliteiten mag inzetten om te zorgen voor een prettige en veilige werkomgeving voor mijn collega's. Wij geven de mensen de tools (materialen, middelen, bescherming en opleidingen) die nodig zijn om onze klanten kwaliteit en continuïteit te kunnen bieden. Aan het einde van het jaar mogen de collega's die het werk uitvoeren, de winsten verdelen.

Ik kan je vertellen; ik zit hier op mijn plek!

En of je nu bij een politiek links of rechts gekleurde organisatie werkzaam bent, zodra je mens boven 'oneindige' groei plaatst dan kom ik graag met je in gesprek.

Klanten van Delft

Verzoek voor contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
*
Voornaam:
*
Achternaam:
*
E-mailadres:
*
Uw vraag:
*
Telefoonnummer:
privacystatement:
*