Coördinator Thijs Spaargaren

0651443405

thijsspaargaren@schoongewoon.com

 De beste resultaten bereik je samen. 

De coöperatie Delft is ontstaan in 2016 door de samenwerking met Inholland Hogescholen te Delft en Den Haag.

Zoekend naar een dienstverlener die op sociale wijze invulling kon geven aan de wensen rond schoonmaak van de gebouwen. Weg van controles met straf maar samenwerken aan voortdurende verbetering van kwaliteit met duidelijke kosten.

Veel van de medewerkers zijn indertijd meegekomen bij de overgang van het contract en een aantal zijn in de loop van de jaren erbij gekomen. Als lid van decoöperatie dragen zij zorg voor de klanten.

Een mix van culturen en achtergronden zorgt voor diversiteit.

De coöperatie kent momenteel twee bestuurders die meehelpen met werk en (bij)sturen waar nodig.

Twee keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering waarin jaarcijfers, budget en alle andere aangelegenheden besproken worden. De leden hebben daarmee zeggenschap over het wel en wee van de coöperatie. Zowel operationeel als financieel.

Het medewerkersbestand is een bonte verzameling van mensen die betrokken zijn met de coöperatie. Velen hebben een lange ervaring binnen andere schoonmaakbedrijven en vonden het een hele uitdaging om zelf meer verantwoordelijkheid te dragen. Na een aantal jaren is er een hecht team ontstaan van mensen die niet solitair aan het werk zijn maar samenwerken en hun problemen bij voorkeur zelf oplossen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op!

Klanten van Delft

Verzoek voor contact

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
*
Voornaam:
*
Achternaam:
*
E-mailadres:
*
Uw vraag:
*
Telefoonnummer:
privacystatement:
*