Bestuur Rivierenland

Thijs Spaargaren

06-51443405 

thijsspaargaren@schoongewoon.com

 

Jan Damen

06-44464625

jandamen@schoongewoon.com

Coöperatief ondernemen, wat betekent dat voor ons?

Samen met de leden zorgdragen voor tevreden klanten.
Hoe doen we dat?

We bieden ruimte aan de medewerkers van de coöperatie om besluiten te nemen die de dienstverlening ten goede komt. Maar ook bijdraagt aan het werkplezier van de mensen. Delen van verantwoordelijkheid en besluitvorming. Ook waar het verdienen betreft.

Bij het verwerven van nieuwe opdrachten ligt vaak de nadruk op de ontevredenheid van de klant. Dat is een uitgangspunt voor makkelijker scoren.
Maar waarom zou een tevreden klant niet de overstap maken? In veel bedrijven is er al aandacht voor de ontwikkeling van het eigen personeel. Nu nog een kleine bijdrage, die vaak niets kost, om de tevredenheid van de werknemer bij de dienstverlener te stimuleren en we zijn samen goed op weg.
De tevredenheid over de dienstverlening is namelijk te danken aan de persoonlijke inzet van de medewerker. Veelal niet van de managers, die weliswaar de betere salarissen hebben, maar waar de bijdrage meer ligt in het beheersen van de kosten voor de baas. En dat beheersen wordt vaak veroorzaakt door druk op de medewerker.

Niet altijd om vrolijk van te worden wanneer je de medewerker bent. En omdat vrolijkheid ten goede komt aan klant en het leven van de schoonmaker willen wij het graag anders doen. Rechtvaardiger maar met oog voor kwaliteit door inzet en vrolijkheid. En ruimte voor ontwikkeling in denken en doen.

Wij staan er klaar voor om u te overtuigen dat het anders kan.

 

Klanten van Rivierenland